Sezon compromis pentru interul Zalăului, Claudia Constantinescu

Handbal Club Zalău nu a putut conta pe interul Claudia Constantinescu în ultimele etape din sezonului trecut, iar situaţia nu a arătat mai bine nici în actuala ediţie. Accidentată la umărul braţului drept (cel de aruncare), una dintre cele mai valoroase handbaliste din lotul Zalăului a fost nevoită să privească de pe bancă primele etape, iar intervenţia chirurgicală era doar o chestiune de timp. Claudia Constantinescu s-a operat în cele din urmă vineri, la o Clinică din Ungaria, iar managerul Gheorghe Tadici ne-a dezvăluit că totul a decurs în condiţii normale.
„Totul a decurs bine în timpul operaţiei. Pentru Claudia Constantinescu, sezonul acesta este compromis, fiindcă urmează acum o perioadă de recuperare de şase luni, abia apoi va reveni încet pe terenul de joc. Avem, însă, stipulat în contract că perioada de transfer se prelungeşte cu cea în care ea nu a putut ajuta echipa”, a afirmat Gheorghe Tadici.
În mod normal, contractul Claudiei Constantinescu cu Handbal Club Zalău expiră la finalul sezonului, dar acesta va fi prelungit cu perioada în care handbalista nu a evoluat în echipa condusă de Gheorghe Tadici.

2 Thoughts to “Sezon compromis pentru interul Zalăului, Claudia Constantinescu”

  1. Anonim

    Însănătoșire grabnică

  2. Contractul se termina in 2018. Plus un an ,se face 2019. Plus un bonus dupa maritis in februarie ,se face 2020. Plus ….un copil

Leave a Comment